کد خبر: 931821
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۳
رئیس کل سازمان امور مالیاتی: از یک نفر به اندازه یک میلیون و 700 هزار نفر مالیات گرفتیم!
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به برخی پرونده‌های فرار مالیاتی گفت: از پارسال تاکنون ۲۲ هزار میلیارد تومان از محل سامانه‌ها و به کمک دستگاه‌های نظارتی کشور از فرار مالیاتی جلوگیری کردیم، به عنوان مثال، از یک نفر به اندازه یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مالیات گرفتیم.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به برخی پرونده‌های فرار مالیاتی گفت: از پارسال تاکنون ۲۲ هزار میلیارد تومان از محل سامانه‌ها و به کمک دستگاه‌های نظارتی کشور از فرار مالیاتی جلوگیری کردیم، به عنوان مثال، از یک نفر به اندازه یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مالیات گرفتیم.
سید کامل تقوی‌نژاد در برنامه «نگاه یک» شبکه یک سیما افزود: اگر در سال‌های گذشته درآمد‌های نفتی ما ۱۰۰ بود، درآمد‌های مالیاتی ما ۱۵۰ بود؛ یعنی ما ۵۰ درصد از درآمد‌های نفتی سال قبل سبقت گرفتیم. وی ادامه داد: سال قبل حدود ۹۷ درصد درآمد‌های پیش‌بینی شده در قانون بودجه را محقق کردیم، در حال حاضر حدود ۳۸ درصد درآمد‌های بودجه را درآمد‌های مالیاتی تشکیل می‌دهد و حدود ۵۰ درصد درآمد‌های کشور از راه مالیات حاصل می‌شود.
 
به اقشار کم درآمد سخت نمی‌گیریم
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه نسبت به دریافت مالیات اقشار کم‌درآمد سخت‌گیری نمی‌کنیم، گفت: مردم از نظام مالیاتی کشور رضایت نسبی دارند.
سید کامل تقوی‌نژاد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه از پارسال تاکنون ۲۲ هزار میلیارد تومان از محل سامانه‌ها و به کمک دستگاه‌های نظارتی کشور از فرار مالیاتی جلوگیری کردیم، افزود: از یک نفر به اندازه یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مالیات گرفتیم. وی گفت: در چهار تا پنج سال آینده سامانه‌های نظام مالیاتی به قدری قوی خواهند شد که خودمان اظهارنامه تولید و به مؤدیان اعلام می‌کنیم. رئیس کل سازمان امور مالیاتی افزود: بر اساس اطلاعات سامانه، یک نفر در ۱۶۷ شرکت مدیرعامل بود، قطعاً این شخص قصد سوء‌استفاده دارد و نمی‌خواهد از این شرکت‌ها درست استفاده کند. تقوی‌نژاد ادامه داد: از طریق شاخص‌هایی که تعریف کردیم، مؤدیان پر ریسک را تشخیص دادیم و مجموعه‌ای از مؤدیان را شناسایی کردیم که ۲۰۱۴ نفر از آنان یک نشانی را مطرح کردند. وی گفت: از طریق مکان، عضویت در هیئت مدیره، نحوه پرداخت و از مجموع این شاخص ها، مؤدیان پرریسک را شناسایی می‌کنیم. تقوی‌نژاد با بیان اینکه ۳۰۰ هزار مؤدی جدید را شناسایی کردیم، افزود: آنان کسانی بودند که هیچ سابقه‌ای نداشتند.
 
۲۰ درصد مؤدیان سال آینده حسابرسی می‌شوند
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در سال آینده حدود ۲۰ درصد از مؤدیان برای حسابرسی انتخاب می‌شوند و ۸۰ درصد بر اساس اظهارات خودشان مالیات را می‌پذیریم، البته این اظهارات باید با اطلاعات سازمان امور مالیاتی همخوانی داشته باشد. وی افزود: در سال ۱۳۹۵ خوداظهاری اشخاص حقوقی ۱۰ هزار میلیارد تومان بود، در حالی که مالیات تشخیصی ما برای آنان ۴۸ هزار میلیارد تومان بود.
تقوی‌نژاد گفت: بر اساس ماده ۲۳۸ قانون امور مالیاتی، همکاران را تشویق می‌کنیم که با مؤدی توافق و تفاهم کنند، در غیر این صورت هیئت‌های حل اختلاف به موضوع رسیدگی می‌کنند.
وی افزود: مدت رسیدگی به پرونده‌های مالیاتی را از ۵۵۰ روز به کمتر از ۲۰۰ روز کاهش دادیم و امسال هدف ما این است که آن را به ۸۰ روز کاهش دهیم.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه حدود ۴۰ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور از پرداخت مالیات، معاف است، گفت: ۹۷ درصد از ضرایب مالیاتی مربوط به تولید را کاهش دادیم، در عوض ضرایب مالیاتی مربوط به واردات کالا را افزایش دادیم. پارسال در بخش صادرات، ۱۷۰۰ میلیارد تومان را به صادرکنندگان استرداد کردیم. وی با انتقاد از صدور برخی کارت‌های بازرگانی گفت: برخی به نام پیرزن، پیرمرد، معتاد و مانند آن کارت بازرگانی صادر کردند و این کارت درآمد‌های کلانی را ایجاد کرد. وی افزود: در حال حاضر مالیات بر بخش تولید ۲۵ درصد است و پیشنهاد کردیم این رقم به ۲۰ درصد کاهش یابد و می‌توانیم کمبود ناشی از درآمد مالیاتی آن را از محل فرار‌های مالیاتی تأمین کنیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار