کد خبر: 955029
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۸
گفت‌وگوی «جوان آنلاین» با یک منتقد تلویزیون و سینما درباره سریال‌های ماه رمضان
با شروع ماه مبارک رمضان، صدا و سیما پخش سه سریال را در دستور کار خود قرار داده است؛ «از یاد رفته‌ها» از شبکه یک، «دلدار» از شبکه دو و «بردار جان» از شبکه سوم پخش می‌شود. اما تا امروز چند قسمتی از این سریال‌ها به نمایش گذاشته شده است، جذابیت آن‌چنانی برای مخاطبان خود به‌همراه نداشته و مورد نقد بسیاری از بینندگان نیز قرار گرفته است.
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین – الهه هاشمی: سعید مستغاثی، منتقد سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار «جوان آنلاین» سریال‌های امسال ماه رمضان را کسل‌کننده و تکراری می‌داند و می‌گوید: «بازی‌ها در هر سه سریال ماه رمضانی امسال ضعیف است و داستان‌های آن نیز حوصله مخاطب را سر می‌برد.»

او ادامه می‌دهد: «موضوعات تکراری از بالا کشیدن پول یک نفر تا درگیری‌های خانوادگی هر بار در سریال‌های تلویزیونی دیده می‌شود و هیچ پیام خاصی نیز ندارد. این سریال‌ها با بدترین اجرا به خورد مخاطب می‌روند و هیچ خروجی مثبتی ندارند.»

رضا یزدانی همان خواننده بماند بهتر است

مستغاثی به نقد سریال شبکه یک می‌پردازد و می‌گوید: «بازی‌های پیش‌پا افتاده و نحوه دیالوگ‌گویی رضا یزدانی در سریال از یاد رفته بینندگان را دچار انزجار می‌کند و به نظر می‌رسد که رضا یزدانی همان خواننده بماند بهتر است.»
او اظهار می‌دارد: «گویا مدیران تلویزیون دغدغه‌ای برای جذب مخاطب ندارند و افسار را رها کرده‌اند. به نظر آن‌ها برای مثال ۵ میلیون تومان بودجه برای سریال تعیین می‌کنند و هیچ توجی به خروجی سریال‌ها ندارند. در نتیجه نیز فیلم‌هایی ساخته می‌شود که دردی از مردم دوا نمی‌کند و هیچ پیامدی هم ندارد.»

مخاطب دلش را به کدام برنامه تلویزیونی خوش کند؟

این منتقد سینما به گنگ بودن داستان سریال شبکه دو اشاره می‌کند و می‌گوید: «در فیلم «دلدار» می‌بینید که برخی اصرار می‌کنند که برو ازدواج کن و دختر قبول نمی‌کند و عده‌ای هم می‌گویند نباید ازدواج کنی و در این‌باره بحث و جدل می‌کنند. اصلا مشخص نیست که ماجرا چیست و سریال چه چیزی را می‌خواهد بگوید؟»

مستغاثی با بیان اینکه وقتی تلویزیون به تهیه سریال‌های جذاب اهمیتی نمی‌دهد پس چه توقعی است که مردم سراغ امثال ساسی مانکن نروند، می‌گوید: «با وضعیت فعلی برنامه‌های تلویزیون، مدیران صدا و سیما بیایند و بگویند که مخاطب دلش را به کدام برنامه تلویزیونی خوش کند؟ اصلا این مدیران می‌توانند از عملکرد خود دفاع کنند؟»

شبکه‌های تلویزیون را ببندید و بیشتر از این پول مردم را هدر ندهید

او می‌گوید: «بهتر است به جای اینکه ۲۰ کانال تلویزیونی داشته باشیم، ۱۷ تای آن بسته شود تا پول مردم بیشتر از این حیف و میل نشود. اگر این اتفاق بیفتد تمرکز بیشتری روی کیفیت شبکه‌های تلویزیونی خواهد بود و مخاطبان نیز می‌توانند برنامه‌های مفرح‌تر و جذاب‌تری را مشاهده کنند.»

این منتقد سینما با اشاره به کوتاهی‌های انجام شده از سوی صدا و سیما در چند سال اخیر، تصریح می‌کند: «رسانه ملی سال‌هاست توجهی به دغدغه امروز جامعه نداشته و متاسفانه به جای توجه به هدفمندتر کردن برنامه‌ها و آموزنده بودن آنها، فرهنگ و سبک زندگی غربی را ترویج می‌کند که این مسئله آسیب زیان‌باری را به جامعه وارد کرده است.»

متاسفانه باید گفت که دو سه سالی است که صدا و سیما عملکرد ضعیفی نسبت به ساخت سریال‌های ماه رمضان داشته است و نتوانسته مخاطبان زیادی را به خود جذب کند؛ بنابراین نیاز به تجدیدنظر در روند سفارش و تولید سریال‌ها احساس می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار