کد خبر: 1205143
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در گزارش مرکز پژوهش های مجلس و کمیسیون برنامه و بودجه نیز آمده که ما سعی کردیم به احکام غیر بودجه ای وارد نشویم و به احکامی که دقیقا متناظر با تکالیف برنامه هفتم بوده، بپردازیم.

جوان آنلاین:  داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 29 آذرماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر و قدردانی از حضور مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای گمنام و تسلیت به مناسبت شهادت مدافعان امنیت نیروی انتظامی، گفت: تشکر می کنم از همدلی مجلس انقلابی با دولت مردمی در سالی که مقام معظم رهبری در عید سعید فطر تاکید به همراهی حداکثری داشتند. همچنین از رئیس مجلس، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، اعضای کمیسیون تلفیق نیز تشکر می کنم که پس از جلسه قبل فرصتی را فراهم کردند تا با نمایندگان در جهت رفع نگرانی آن ها گفت وگو کنیم.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: گزارش های بسیار خوبی در کمیسیون برنامه و بودجه و کمیسیون تلفیق و مرکز پژوهش ها تهیه شده بود که حاوی نکات ارزنده و منصفانه ای بود پیرامون نقاط قوت لایحه تنظیم شده با نگاه به برخی از ضعف هایی که از نظر دوستان نیازمند بررسی و تصمیم گیری است. هیچ کاری جز کارهایی که خدا انجام می دهد بدون نقص و عیب نبوده و اگر نمایندگان به کلیات لایحه رأی می دهند به معنی رأی به جزئیات و تمامی مفاد لایحه نیست و ما در کمیسیون تلفیق در محضر نمایندگان حضور داریم و سعی خواهیم کرد با توجه به گفت وگوهای صورت گرفته نگرانی های مخالفان لایحه که امروز اظهارنظر کردند را برطرف کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه وقتی لایحه بودجه به قانون تبدیل می شود محصول مشترک دولت و مجلس است، عنوان کرد: هم اکنون نیمی از راه طی شده و نیمی دیگر باید با کمک و حمایت شما طی شود، همه ما تلاش می کنیم سال آینده را از ابتدای فروردین ماه پر قدرت و در چارچوب سیاست های برنامه هفتم و احکام آن شروع کنیم و سال استثنائی و متفاوتی را رقم بزنیم. این بودجه هم ابزار و چارچوب کارهایی است که دولت باید انجام دهد. ما امیدواریم با کارهای فشرده ای که طی 2 ماه آینده انجام می دهیم لایحه را به قانون تبدیل کنیم.

وی تصریح کرد: امروز در شرایطی هستیم که نمایندگان فرآیند بررسی بودجه برای اولین بار را تغییر داده اند و در قسمت اول صرفا به سمت بررسی احکام و منابع درآمدی می رویم و همچنین مفروضات مربوط به تنظیم جزئیات بودجه و بیان ترازهای عملیاتی و مالی در بخش اول قرار دارد. این بخش را با همین رویکرد تدوین کردیم و در گزارش مرکز پژوهش های مجلس و کمیسیون برنامه و بودجه نیز آمده که سعی کردیم به احکام غیر بودجه ای وارد نشویم و به احکامی که دقیقا متناظر با تکالیف برنامه هفتم بوده و در جای جای لایحه نیز به آن اشاره کردیم بپردازیم و سقف منابع را به علاوه سایر اطلاعات در قالب 8 جدول پیوست تقدیم کردیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار