کد خبر: 1229475
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۶
ادعای آمریکا درباره عدم تشویق اوکراین برای حمله به خاک روسیه، تلاش کی‌یف برای دستیابی به سامانه‌های دفاع هوایی بیشتر و مخالفت انگلیس با اعزام نیروی نظامی به اوکراین، از جمله مهمترین رویداد‌ها درباره جنگ هستند.

 جوان آنلاین: آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی به همراه دیمیتری کوله‌با، وزیر خارجه اوکراین، در مورد احتمال مذاکرات بین مسکو و کی‌یف اظهار نظر کرده و گفت: «این قبیل تصمیمات باید توسط خود اوکراینی‌ها گرفته شود و نه آمریکا یا کشور دیگری.»

به گزارش تسنیم، بلینکن مدعی شد که ظاهرا مسکو برای مذاکره با کی‌یف آماده نیست و افزود: کی‌یف آماده پاسخگویی به هر نوع "ابراز علاقه جدی برای مشارکت در مذاکرات" خواهد بود.

این در حالی است که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز گذشته بار دیگر تمایل مسکو برای حل و فصل مسالمت آمیز مناقشه اوکراین را اعلام و تاکید کرد که روسیه همواره به دنبال حل این بحران از طریق روش‌های دیپلماتیک بوده و در آینده نیز به این راه متعهد خواهد بود.

وی در نشستی با فرماندهان مناطق نظامی روسیه گفت: از سال ۲۰۱۴ که تلاش کردیم این درگیری را به طور مسالمت آمیز حل کنیم، متأسفانه هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد و ما مجبور شدیم با کمک نیرو‌های مسلح عملیات حفاظت از شهروندان روس در منطقه دونباس را آغاز کنیم.

به عقیده پوتین، هرچه کارایی ارتش روسیه در خط تماس درگیری بیشتر باشد، شانس برای حل دیپلماتیک درگیری بیشتر خواهد شد. او با اشاره به اینکه نیرو‌های مسلح روسیه تمام وظایف محوله را در طول عملیات ویژه انجام داده‌اند، افزود: ارتش روسیه در تمام جبهه‌ها به طور مداوم در حال بهبود موقعیت خود و پیشروی است. او از تمام فرماندهان به دلیل عملکرد بالای رزمی تشکر کرد.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به هشتصد و سیزدهمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

بلینکن:آمریکا هرگز اوکراین را تشویق به حمله به خارج از خاک خود نکرده

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز چهارشنبه اعلام کرد که ایالات متحده اوکراین را تشویق به انجام حملات به خارج از خاک خود نکرده و امکانات لازم برای انجام این کار را به آن‌ها نمی‌دهد.

وی در یک کنفرانس مطبوعاتی در کی‌یف گفت: «ما حملات به خارج از خاک اوکراین را تشویق نمی‌کنیم و امکان این کار را نیز فراهم نکرده‌ایم.»

بلینکن در عین حال تاکید کرد که مقامات کی‌یف باید به طور مستقل در مورد روش انجام عملیات تصمیم گیری کنند.

تلاش آمریکا برای تامین فوری سیستم‌های دفاع هوایی جدید برای اوکراین

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با دیمیتری کوله‌با، وزیر امور خارجه اوکراین در کی‌یف تاکید کرد که سامانه‌های دفاع هوایی در اولویت نیاز‌های اوکراین قرار دارند و واشنگتن به صورت فوری و به صورت هدفی دارای اولویت، برای یافتن سیستم‌های جدید و انتقال آن‌ها به کی‌یف کار می‌کند.

وی افزود: مایلم اضافه کنم که ۲ میلیارد دلار دیگر از طریق صندوق جدید صنایع دفاعی تامین خواهیم کرد.

بلینکن همچنین از امضای قریب الوقوع یک توافقنامه امنیتی دوجانبه خبر داد و یادآور شد که این مسئله ظرف چند هفته آینده اتفاق خواهد افتاد.

وزیر خارجه اوکراین نیز در مورد سامانه‌های پدافند هوایی، گفت که کی‌یف در تلاش برای دستیابی به تجهیزات سامانه‌های دفاع هوایی، «سرش را به دیوار می‌کوبد».

کارلسون، پوتین را در مقایسه با بایدن تاثیرگذارتر خواند

تاکر کارلسون، روزنامه‌نگار آمریکایی معتقد است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در مقایسه با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا بسیار تاثیرگذارتر است. 

وی شب گذشته در مصاحبه‌ای درباره دیدگاه خود درباره پوتین گفت: مسلماً او یک فرد بسیار جالب، باهوش و تاثیرگذار است؛ و از برخی جهات، او قطعا از جو بایدن تاثیرگذارتر است. "

کارلسون برای اولین بار در سوم فوریه به روسیه سفر کرد و در جریان آن با ولادیمیر پوتین مصاحبه اختصاصی انجام داد. پس از آن، کارلسون جو بایدن را رهبری بی‌کفایت خواند و از پوتین به عنوان یک رهبر بسیار توانا در بزرگترین کشور جهان تمجید کرد.

وزیر دفاع انگلیس لزوم اعزام نیرو‌های غربی به اوکراین را رد کرد

گرانت شاپس، وزیر دفاع بریتانیا، نیاز به اعزام نیرو‌های غربی به اوکراین را رد کرد. او این موضوع را در گفتگو با روزنامه تلگراف بیان کرد و افزود که به احتمال زیاد در آینده این موضوع را برای بحث مطرح نخواهد کرد.

او گفت: «من چنین اقدامی را پیشنهاد نکرده و احتمال نمی‌دهم که پیشنهاد «چکمه» (اعزام نیرو) به اوکراین لازم باشد.»

با این حال، به گفته وزیر دفاع، غرب باید مطمئن شود که نیرو‌های مسلح اوکراینی به خوبی آموزش دیده و به هر آنچه که نیاز دارند دسترسی داشته باشند.

علاوه بر این، شاپس با ایده اعزام پرسنل نظامی سابق از کشور‌های عضو ناتو برای آموزش سربازان نیرو‌های مسلح اوکراین موافق نیست. او ابراز نگرانی کرد که در چنین شرایطی ارتش بریتانیا ممکن است در خاک اوکراین قرار گیرد. وزیر اشاره کرد که نمی‌خواهد از این خط عبور کند.

خروج اوکراین از توافقات نیرو‌های مسلح و استراتژیک جامعه مشترک المنافع 

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین روز چهارشنبه احکامی را امضا کرد که بر اساس آن‌ها از تعدادی از توافقات جمعی کشور‌های مستقل مشترک المنافع، از جمله توافقنامه‌های ربوط به نیرو‌های مسلح و نیرو‌های استراتژیک خارج شد. 

بر اساس اسنادی که در وب سایت دفتر زلنسکی منتشر شده، این احکام به اوکراین اجازه می‌دهد تا از توافقنامه‌های قبلی در چارچوب جامعه کشور‌های مستقل مشترک المنافع در مورد نیرو‌های مسلح و نیرو‌های مرزی مربوط به سال ۱۹۹۱ و وضعیت نیرو‌های استراتژیک سال ۱۹۹۲ خارج شد.

اوکراین همچنین از عضویت در توافقنامه مربوط به ایجاد یک کمیسیون مشترک مشورتی در مورد مسائل خلع سلاح خارج شد. این قرارداد در سال ۱۹۹۲ امضا شده بود.

علاوه بر این، زلنسکی فرمانی مبنی بر خروج این کشور از تعدادی از تصمیمات شورای سران کشور‌های مستقل مشترک المنافع در مورد مشارکت کی‌یف در این ارگان امضا کرد.

مذاکرات وزرای دفاع روسیه و بلاروس در مورد روابط دو کشور 

آندری بلوسف، وزیر دفاع جدید روسیه در گفتگوی تلفنی با ویکتور خرنین، همتای بلاروسی خود گفتگو کرد. طرفین در مورد وضعیت کنونی روابط دوجانبه و همچنین مسائل منطقه، از جمله اوضاع کنونی در اوکراین تبادل نظر کردند. وزارت دفاع بلاروس گزارش داد که خرنین انتصاب بلوسف را به عنوان وزیر دفاع روسیه تبریک گفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار