کد خبر: 1213869
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۳
 تیم «گوگل دیپ‌مایند» در حال توسعه یک مدل هوش مصنوعی جدید به نام «کاوشگر هوش پزشکی فصیح»، یا به‌طور خلاصه «اِیمی» است که می‌تواند مانند پزشک متخصص عمل کرده و تشخیص طبی بدهد. توسعه‌دهندگان ایمی را با متون پزشکی واقعی، از جمله رونوشت‌های نزدیک به صدهزار گفت‌وگوی واقعی بین پزشک و بیمار آموزش دادند.

جوان آنلاین: آن‌ها همچنین ۶۵ خلاصه یادداشت‌های پزشکی بخش مراقبت‌های ویژه و هزاران سوال که از آزمون مجوز پزشکی ایالات‌متحده گرفته بودند را به ایمی دادند. اما این داده‌ها به تنهایی برای آموزش ایمی کافی نبودند، به ویژه به این دلیل که احتمال خطا دارند و تنها زیرمجموعه کوچکی از سناریو‌های پزشکی بالقوه را ثبت می‌کنند. برای پر کردن این شکاف‌ها، توسعه‌دهندگان از یک محیط تشخیصی شبیه‌سازی‌شده استفاده کردند که به ایمی اجازه می‌داد از اشتباهات خود درس بگیرد.

به گزارش سیتنا، آموزش‌های خاص ایمی منجر به این شده است که تخصص وی از بسیاری از پزشکان انسانی بیشتر شود. به عنوان مثال، یک پزشک انسانی ممکن است تنها ۱۰هزار بیمار را در دوران کاری خود ببیند، اما ایمی می‌تواند این تعداد را تنها طی چند دوره آموزشی ببیند. توسعه‌دهندگان می‌گویند سناریو‌هایی وجود دارد که بیماران تحت آن‌ها می‌توانند از کمک ایمی علاوه بر دیدار‌های بالینی با پزشکان سود ببرند. این‌ها شامل درک بهتر علائم و شرایط بیماری، ساده کردن توضیحات پزشکی به زبان معمولی و عمل به عنوان یک صاحب‌نظر ثانوی است.

کارشناسان می‌گویند چشم‌اندازی که در برابر استفاده از هوش مصنوعی در حوزه پزشکی وجود دارد، نشان می‌دهد که این فناوری طی سال‌های آینده به‌طور فزاینده‌ای وظیفه دستیاری پزشکان را بر عهده می‌گیرد و کار آن‌ها را آسان‌تر می‌کند. با این حال، آن‌ها تاکید می‌کنند که هوش مصنوعی نمی‌تواند جای متخصص انسانی را بگیرد و برای قضاوت نهایی نظر انسان پزشک لازم خواهد بود. کار کردن هوش مصنوعی در کنار متخصصان انسانی به نوبه خود منجر به یادگیری عمیق‌تر هوش مصنوعی و بهینه‌سازی عملکرد آن خواهد شد.

برچسب ها: هوش مصنوعی ، گوگل ، پزشکی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار